Etikk, bærekraft & miljø

Vi er opptatte av etikk, bærekraft og miljø.

I By Lien er vi opptatte av etikk, bærekraft og miljø, og vi har fokus på trygge produkter som er produsert under ordentlige forhold. 

Vi har strenge krav til kvaliteten på produktene våre og leverandører som produserer for oss. Vår hovedleverandør; Elements Production har gjennom deres medlemskap i Etisk Handel Norge stort fokus på gjeldende retningslinjer for både etisk handel og produktsikkerhet. Deres bærekrafts rapport er tilgjengelig på etiskhandel.no

By Lien produseres i Tyrkia og Kina, på fabrikker som kan vise til en Social Audit, en tredjeparts inspeksjon gjennom BSCI eller Sedex. Dette for å sikre at forhold for arbeiderne er ivaretatt i henhold til deres og By Liens etiske retningslinjer. Utover det gjennomføres det egne inspeksjoner og fabrikk besøk. Les mer om Elements Productions Bærekraftige forretningspraksis her: https://elements-production.no/baerekraftig-forretningspraksis

By Lien produkter er fri for skadelige kjemikalier i henhold til REACH (Europeisk organ som skal sikre at produksjon, omsetning og bruk av kjemikaler ikke utgjør fare for mennesker og miljø) Vi jobber for, og har fokus på mer miljøvennlige løsninger, og bla er vårt sengetøy og morgenkåpe jobbet frem i 100% økologisk bomull samt Oeko-Tex sertifisert. Vi tar gjerne imot gode innspill for å gjøre produkt reisen så miljøvennlig som mulig! 

Hvis du ikke finner informasjon du leter etter på nettsiden vår, vennligst ta kontakt med oss på hello@nordiskbylien.no.

bylien-shop-chunky-dress-black-onyx-40415553913045